Tisdagstips

Medan jag väntar på att pastan kokar färdigt så tänkte jag bara kika in med ett tisdagstips till dig.

Såhär har jag sett ut idag, och det är framförallt koftan jag vill tipsa om. 199 kr ifrån Gina tricot, finns i flera färger. Huuur skön som helst, och detssutom jättefin. Tycker jag. Löp och köp! Ja förresten, jeansen ifrån Dr Denim är toksköna dom också.. så när du ändå är ute och ränner, norpa ett par såna också! 😀 (Skor: Johnny Bulls, Scorett)

Älskar att koftan är lite längre… skönt nu när det börjar bli kallt ute!

Tack för nu! 😉

Köttfärssås och pasta, dagens middag hos lilla familjen L!

KRAM / lillafrun

Kommentar

 1. Jörgen

  tror inte jag passar så bra i denna kofta, men nåra hemma kanske vill ha en?
  Trevligt att du hälsat på igen 🙂 Ha´re bra!

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   säg inte det! 😉 Ja det var en toppendag!! Nästa gång lär väl bli till jul…då kanske du är hemma? 😉 Ha det gott!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *