I ett knyck

Hej vänner!

Dagen har gått i ett lugnt tempo. M har skrivit rapport och jag har övat fiol. Ja, du läste rätt. Jag brukar oftast tycka det är svintråkigt att öva men fick mig ett ryck idag och kan checka av flera timmars ”traggel”, av dom svåraste ställena i det stycket jag spelar nu. Sen avslutade jag med en konsert för M, haha, stackarn vad han får stå ut med mycket. Som vanligt sa han, med sin gulligt mummliga stämma; du måste ha dina öronproppar när du spelar. Och ja, jag har gjutna öronproppar, superbra, som hjälper hur mycket som helst, jag vet bara inte vaar..
För nog är det måånga decibel för öronen när man spelar fiol. Och nä,jag vill självklart inte ha tinnitus!
Frågan äär bara, om det var för hörselns skull han ville att jag skulle leta fram propparna, eller…? 😉

Kära nån vilket svammel.

Vi bröt i alla fall av med en låångprommis, i snöyran. Vi höll aldrig på att komma hem. Jag hade glömt hur jobbigt det är att traska i snömodd. Japp, det toksnöar nu. I ett knyck blev det vinter.
Jag. Måste. Köpa. Täckjacka. Hittar bara ingen som känns perfekt, både fin och till ett bra pris…

Har du haft en bra dag?

20121029-165203.jpg
Hej heej! 😉 tihi! (haha!)

20121029-165654.jpg
En sån där vill jag ha. Med hästar i. Någon gång. Det är aldrig fel att drömma!

Ha en fin kväll!

/lillafrun

Kommentar

  1. Petra

    Öronproppar när man spelar är inte alls dumt. Använder själv jämt öronproppar när jag spelar i orkestern. Tycker att ljudninvån då blir för hög med hela orkestern. Tycker dessutom att jag hör bättre när jag har mina formgjutna proppar på mig än utan. Man ska helt klart vara rädd om sina öron och skydda dem. Tinnitus är verkligen inte nått man inte vill få. Har även öronpropparna på mig när jag över hemma. Inte i första hand för ljudnivån utan snarare för känslan och för att det ska låta likadana som när jag spelar med orkestern.

    Jag har alltid öronpropparna med mig oavsett vart jag går. Så skönt att kunna plugga inte dem när man tycker att ljudnivån är för hög.Brukar använda propparna på konserter, krogen, bio samt spinningpass.

    Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *