Vintertid

God morgon söndag!

Tänk att det reedan är vintertid? Galet.
Vi åkte till mina svärisar på middag igår, och har sovit här i natt, mysigt! Det är för himla nice när våra föräldrar bor så nära varandra.
Efter frukosten landat så körde jag och M ett tabata-pass, i ett rasande tempo. Nu sitter vi här och känner oss lite halvt levande och undrar hur i hela friden ska vi kunna spela på Gudstjänst om en och en halv timme? Med skakiga armar… Det ska nog gå bra. Jag ska hoppa in i duschen, på med en klänning, och sen bör jag vara redo!

Ha en skön söndag, njut av ”extra-timmen”!

20121028-102746.jpg
Kom igeeen! Sääg att jag ser fräsch ut!? 😉

/lillafrun

Kommentar

  1. lillafrunsdagbok

   Hej Sandra!

   Tabata går att variera så himla mycket. Jag kör alltid puls varvat med styrka. En favorit-övning för att få både hög puls och grym ben/rumpträning; utfallshopp. Burpees är också en favorit! Lycka till!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *