tävlingsdags!

God kväll vänner!

Vad kan passa bättre i detta höstrusk än en tävling där du har chansen att vinna ett presentkort till ett värde av 300 kronor, hos Magasin Krantz, en utav mina favorit-webbshoppar?

För mig, som är en riktig chabby chic-galning så är denna sida himmelriket. Kanske hittar du något till dig själv eller varför inte börja med julklappshandlingen i riktigt god tid i år? 😉

Det enda du behöver göra är att:

1.gilla Magasin Krantz sida på facebook, det kan du göra här

2. Skriv i kommentarsfältet till detta inlägg, vad du tycker är det bästa med hösten!
Lycka till! Jag drar vinnaren av tävlingen söndagen den 21 oktober!

 

KRAM! / lillafrun

Kommentar

 1. Trisha

  Hej o hå! Det bästa med hösten är att på dagen få skåda alla vackra röda/gula/orange/guld/brun/blå och gröna färger när solen glittrar. Att få promenera i den härliga luften gör det ännu bättre. På kvällen faller regnet om man har tur, vad är bättre då än att tända ljus och krypa ner i soffan med favorit filten? Och hösten är den bästa årstiden för gott te och sockerkaka. Dessutom kan man börja ha halsdukar och sjalar, vilket jag älskar <3
  Godnatt!

  Svara
 2. Carolin

  Det bästa med hösten – att krypa ner under mjuka, varma yllefilten i soffan med en kaffekopp. Tjocksockar på, mer tända ljus än vad som borde vara tillåtet och en mysig famn att krypa upp i. Samtidigt som regnet piskar mot rutan och det blir liksom sådär regnmörkt som det bara kan vara på hösten. Eller att ta en promenad i höstsol bland färgsprakande träd med sån där froströk från andedräkten. Ja! Nu vet jag! Promenad i solen på dagen, sen det där regnrusket på kvällen… Så gör vi. Perfekt höstdag ju! 🙂

  Kram på dig!/Kontorsdamen

  Svara
 3. Malin

  Det bästa med hösten är att den klara luften, myskvällar med the och en
  massa tända ljus. Fast egentligen tycker jag att det bästa med hösten är att julen närmar
  sig med stormsteg, vilket är underbart för oss JUL-knarkare

  Svara
 4. Eleonor

  Jag är fast, här kommer mitt bidrag ;D

  Det bästa med hösten är att få gå upp sådär omänskligt tidigt och njuta av morgonen. Tänk dig att du stiger upp ur sängen när det fortfarande är mörkt ute men då soluppgången är nära, tänder lite ljus, göra en god frukost, väcker din sovande man med en puss på kinden för att sedan dela denna välsignade morgon tillsammans. Att sitta med Emil vid det goda och mysiga frukostbordet får mitt hjärta att bulta lite extra för honom. När vi sedan beger oss ut på en promenad, då solen börjar stiga, längst Pite strandpromenad med lilla ulltuffsan känns livet än mer härligt. Tänk bara alla färger och den friska luften som hösten ger.

  Dessa tidiga mornar är kärlek och får min julkänsla att spira<3

  Svara
 5. Linda

  Det bästa med hösten är de härliga färgerna, grönt, gul, orange, röd och roströd. Att träden nästan ändrar färg varje vecka. Och när luften känns klar, frisk och fräsch, på med tjocktröjan ut i fina naturen och andas!

  Svara
 6. Birgit Hedström

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Hösten för mig är framförallt tid till eftertanke. Jag älskar dessutom att tända ljus och göra det mysigt omkring mig.Luften är kall och hög (inte i år förståss) vackra höstfärger. Julen inte långt borta.

  Svara
 7. Cecilia

  Det finns mycket fint med hösten! Naturen visar upp alla nyanser av grönt, gult, orange, rött och brunt den bara kan frambringa. Luften blir sådär härligt skön att andas som den bara blir den här tiden på året. När det höstregnar riktigt ordentligt kan man med gott samvete svepa in sig i en filt, tända ljus och mysa med en riktigt bra film eller bok. När det blir höst betyder det också att det är dags att baka en rejäl omgång ljusugnsbröd och hällekaka i bagarstugan hos mina morföräldrar. Det är alltid en väldigt mysig och välsmakande dag! 🙂

  Svara
 8. Amanda

  Det bästa med hösten är göra som jag gjorde igår. Låna min fina lilla systerson på 1,5 år och gå ut i skogen. Efter en riktig långpromenad med lek och spring och pekande på allt (”däääj”) där vi plockade löv i alla superfina färger (bästa tiden nu, allt är ju så vackert när det exploderar i färger!) så avslutade vi med fika hemma på trappen. Varm chocklad och ostmacka, innan det blev middag med tända ljus tillsammans med resten av familjen. En underbar dag! Underbart att kunna njuta av en fin höstdag med nära och kära!

  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *