Lilla My

God kväll!

gäsp vad trött jag är.

Idag har det varit en seg dag för mig. Hjärnan har liksom känts som sirap och ja, det har bara varit så helt enkelt. Det kan vara så ibland, men just idag har jag haft så många saker att göra att det ju skulle ha passat bättre med denna siraps-dag en annan dag. Nåja.

I morgon ska en uppgift till metodiken vara klar och jag har börjat om och om och om,igen och igen och igen med den. Bytt idé tusen gånger. Kastat pappersbit på pappersbit. Men nu, nu tror jag att jag hittat rätt. Äntligen.

Tacksam är jag, över supergod och mysig middag. Den gav mig energi till att nu jobba några sena kvällstimmar med det sista inför morgondagen!

Hihi, jag köpte en reflex idag. Den kändes bara så rätt. (Min mor har alltid kallat mig för lilla My, av någon anledning 😉

Godnatt! /lillafrun

Kommentar

 1. Trisha

  Oh vilken fräään reflex! Var hittade du den? Sist jag såg en sån fanns det även 5myror är fler än 4elefanter-reflexer. Gissa vilken jag vill ha 😀

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Hihi, tackarr!;) Jag behöver inte ens gissa,jag kan svara direkt! 😉 Meen.. jag köpte denna på coop och det fanns massa olika varianter, kommer dock inte ihåg om jag såg någon elefant! KRAM

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *