Måndagslyx

Hej min vän!

Har du en bra måndag?

Jag har så länge velat ha en riktigt bra kamera, men har liksom nöjt mig med min iphone-kamera. Men idag kände vi både jag och mannen att nä nu slår vi till. Jag älskar att fota och är en sån där riktigt jobbig typ som viftar med fotomanicken heela tiden. M har ett galet invant ”blogg-smile” och ja, jag är väl inte helt oskyldig på den fronten jag heller. ”Huvudet på sné och le”. hihi. Denna måndag lyxar jag och M, och väntar nu hem denna goding. Jag tror den kommer bli en ny när och kär vän till oss.

Åh vad jag längtar tills den är i mina händer!

Frågan är bara hur jag ska kunna lära mig allt, men med tiden så ska jag nog göra det!

kram ifrån mig! / lillafrun

Kommentar

    1. lillafrunsdagbok

      Ja superroligt! Jag känner mig himla otålig och ja tack, jag kommer behöva all hjälp jag kan få! 😀

      Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *