upp och ner

Å musik alltså… ibland är jag så less att jag får känslan av att det sista jag vill göra är att spela och att sjunga, och frågorna kommer, ”hur ska jag kunna vara en inspirerande lärare?”, ” är det här verkligen rätt?”. Men tack och lov känner jag oftast, som idag, bara ”Yes! jag älskart, det här är ju superkul”.  Så helt klart går det upp och ner.

Idag hade jag kunnat haft en dubbelt så lång fiollektion än vad vi hade, (1,5h), fastän då hade jag nog fått tväront. Sedan förra veckan har jag nämligen ont i lederna i vänster hand, så vips spänner och stramar det så jag inte kan spela mera. Jag spände mig så mycket under orkesterveckan, förra veckan, så det är nog det som spökar. Hejja min fiollärare. Han får mig att tycka att musik är KUL!

NU! Lunchtime med världens snyggaste man, min M!

Tjing ifrån en glad..

/…lillafrun

Kommentar

  1. Fiollärar´n

    Som lärare ska man ge och inspirera. Därför blir jag oerhört glad och tacksam över feedback på detta sätt. Tack snälla! Till alla läsare kan jag säga att lillafrun kommer att bli en superbra lärare. Hejja på dig! Nu är inte det här så viktigt i sammanhanget utan viktigast är att din pappa blir frisk.
    /fiollärar´n

    Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *