Inte så himlarns

God morgon! Hoppas att du vaknat pigg och glad!

Idag skippade vi rundan innan frukost och sov en timme längre istället. På gott och ont. Det var skönt att dra täcket över sig när alarmet ringde på ”ut och gå-tid”. Men timmen senare är jag inte så himlarns mycket mer utsövd, bara seg och har rödsprängda ögon. Det är i och för sig på grund av alla toksnabba sextondelar som vi spelar hela dagarna.
Men tjenare vilken svammelperiod jag verkar vara i. Hänger du med i mitt surr eller blir du tvärless?

Näpp, dags att tuta och köra! Jag ska vara på skolan om 13 minuter. Bäst att traska iväg!

Ha en bra onsdag!

/lillafrun

Kommentarer

  1. Malin

    Lillan som kämpar på så bra. I morgon är det din dag❤Tänk att det är 22 år sedan du föddes och jag hoppade hem från farmor, där jag fått middag för att berätta för alla grannar❤Du föddes en dag, på en Torsdag;)

    Svar:
    Ja alltså, det är en tung vecka, fram tills imorn. Men jag försöker göra så gott jag kan!
    Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *