Mostershjärtat

Torsdag kväll!

Jag njuter. I fulla drag. Efter middagen drog jag ut i friska luften, passade på att springa min favvorunda. Inte många grader ute, men med bästa musiken i öronen var jag hemma i ett knyck igen. Duschade, och sedan stack jag iväg mot Mäjadalen. Kvistade in hos svärmor och kramades och surrade lite,mysigt!
Nu är jag hos Storan och har kvällsfikat med alla barnen. Vi har hunnit rita och skriva. Jag är varm i mostershjärtat.

Hoppas du haft en bra kväll!?

Godnatt! /lillafrun

Kommentarer

 1. mian

  Så lika Kattis du är på bilden! Syns ingen skillnad från sidan. Ha det härligt hos familjen. puss

  Svar:
  Hej Pluttan! Det är ju Storan, hihi 😉 puss! Mor hälsar till dig, eller alla hälsar!!!:D
  Emmeli H. Lindström
  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *