Kanske det låter fjuttigt?

Hej vänner!

Lång dag idag, men en bra dag. Mötet i morse gick bra och vi har ett liiitet hopp om ett bra svar, i slutet på veckan vet vi nog. Hoppas hoppas hoppas!
I övrigt har det här varit en dag fylld av små ljusglimtar som blivit till stora värmande bollar i hjärtat. Förstår du vad jag menar? Det stora i det lilla,du vet! Exempelvis kom M till skolan kring 12 med lunch till oss båda, trots att han pluggade hemifrån idag. Broccolisoppa ifrån gårdagen, några bitar ädelost och bredda smörgåsar. För dig kanske det låter fjuttigt, men jag uppskattade det enormt! Han är bra min M.

Examinationen gick finfint, övningen gick finfint, solen skiner och ja, dagen är finfin!
Nu är jag så kaffesugen så jag kolar… Måste rusa! 😉

/lillafrun

Kommentarer

 1. Anonym

  Din M är för bra. Vad jag blir nyfiken på vilket bra svar ni väntar på. Den som lever får se.♥ / Jag gillar att läsa din blogg. Mor.

  Svar:
  Han är bäst! 🙂 nu vet du ju mor vad vi väntar på för svar! Puss<3 och jag är glad för att du tycker om min blogg! 😀
  Emmeli H. Lindström
  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *