Det kommer bli fint

God morgon!

Idag fick jag sällskap på min morgonrunda, så trevligt! M har varit krasslig i en vecka men nu är han på banan igen! … Jag håller fortfarande tummarna och mumlar ”peppar peppar..”, det brukar oftast vara jag som blir sjuk nämligen. Men jag kanske klarar mig den här gången, vi får se!

Nu ska jag dricka upp kaffet, hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sedan cykla upp på skolan för att möta upp fina tjejer för plugg. Det kommer bli fint. Som vanligt. Jag är så tacksam!

Ha en braa måndag!

Kram! /lillafrun

Kommentarer

 1. Storan

  Provar att kommentera för första gången……det är så mycket som är för första gången för mig just nu i mitt liv:P Fört bildning, fortbilning!! Du verkar ha det bra:D Skönt att höra. Saknar er mycket! Rev och slet i för stora daggkopa i går, kom osökt att tänka på brudbuketten <3 Puss och kram:D Hälsa Karln;D

  Svar:
  Åh Storan, jag saknar dig!! Vi kommer hem på "novemberlov", tagga! 😉 vad duktig du är, hoppas det går bra med "uppsatsen" också 😀 åh,vi tittar på bilder och minns.. Det var en sagolik dag!kraaamar i massor, M hälsar tillbaka!
  Emmeli H. Lindström
  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *