Ivrig på livet

Hej kompis!

Jag och M har haft en helt underbar dag! Först var vi ute i det vackra vädret och gick med hunden Maja och lekte med henne… och låtsades att hon var våran egen.
Väl hemma körde jag ett tabatapass som höll på att ta kål på mig. Men jag märker att jag blivit starkare, det är en häftig känsla!
Därefter åkte vi iväg till våran goa vän L,(som är som en extra storasyster till mig.) där blev vi bjudna på ett fika som hette duga (bland annat blåbärsscones, jättegott!)! Fantastiskt gott och mysigt! A var på älgjakt så han träffade vi inte, men jag är glad att han är på jakt. Jag funderar också på att bli älgjägare, jag avskyr nämligen det djuret…
Vi fick inte bara brakfika, utan med oss hem fick vi också massa gott ifrån växthuset, taaack L! 😀

Gullade med baggen Benny och alla fåren gjorde vi också. Idylliskt. Jag vill också bo sådär, M också. Sinom tid. Var sak har sin tid… MEN JAG VILL ATT ALLT SKA HÄNDA NU. Ivrig på livet, det är jag det!
/lillafrun

Kommentar

 1. Anonym

  Va mysigt ni har haft det idag men som sagt "var sak har sin tid". Puss/mor

  Svar:
  Ja mycket! 🙂 haha, jaaa mamma! 😉
  Emmeli H. Lindström
  Svara
 2. Anonym

  Å vad myysigt! Världens bästa Linda, min bästa kompis sedan födseln❤Hon älskade dig från stund ett och kunde sitta och hålla dig i evigheter på kökssoffan medan jag tyckte att det var roligare att bädda ner dig i dockvagnen med Nisse;) ❤puss på er/Malan

  Svar:
  Ja så supermysigt! 🙂 haha, stackars Nisse! Puss puss!
  Emmeli H. Lindström
  Svara
 3. Anonym

  Ja Nisse 🙂 Emmeli- Kul att ni ville komma till "livet på landet" Malin- det är bara några enkla knapptryckningar sedan har ni bokat en resa till norr och hälsa på Lindström och oss : ))

  Svar:
  Det var fett nice!! Och ja jag försöker också tjata på mallan!! 🙂 kram och vi ses snart igen! <3
  Emmeli H. Lindström
  Svara
 4. Sandra

  På tisdag kör jag ingång mitt HIIt pass ska slänga in lite tabata intervaller där också, tar gärna emot ngr bra blandningar! Pulshöjande och mycket styrka

  Svar:
  Vad roligt! Ex. Pulshöjande:utfallshopp och burpees, rätt tuffa övningar. Men dom går ju som du säkert vet att göra i olika nivåer, vilket tyder på en bra övning. Styrka: dips, armhävningar, plankor i alla dess former. Lycka till!
  Emmeli H. Lindström
  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *