Fredagstips

Hej vänner! Dagens tips ifrån mig, om du är ute efter höstskor och känner för en skön rabatt: klicka in på footway.se och kika! Det är ” ta tre, betala för två”-kampanj där just nu, perfekt om man är två och ska skicka efter, som jag och M till exempel. Fri frakt och fri retur också, fett bra! Den som fick det extra paret, det kan ni nog räkna ut rätt snabbt! 😉 hihi, såå nöjd! kram! /lillafrun

Kommentarer

 1. malin norlander

  ååh riktigt fin sko, nu blev ju lite sugen jag också! 🙂

  gillar din blogg,(som jag läser varje dag) den är super fin & mysig att läsa! KRAM

  Svar:
  Gulliga du vad glad jag blir!! Och ja, visst är dom snygga, in och kika, det finns massor:D KRAM och tack igen för fina ord!
  Emmeli H. Lindström
  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *