Coolt

God morgon! …eller klockan är ju snart halv tolv, men vi har precis kommit upp till rummet ifrån den fantastiska frukosten. Vilken dag det var igår, vackert så in i bomben! …och en heeelt makalöst god middag!

Anki och Peter såg ut som ett sagopar <3
För en lantis som jag så var det också rätt coolt att bli toastmastrad av Lasse Kronér, gulla med Foppas bäbis och stå och dansa till Danny som sjöng sina låtar så taket lyfte. Vi hittade en genensam nämnare, vi båda är fiolister! 😉
Hihi!

Nu ska jag springa ut på stan en sväng, behöver köpa några kollegie-block inför plugg-starten imorn! …back to reality så att säga. Den glammiga helg börjar lida mot sitt slut, men lika glad är jag för det. Jag är veerkligen inte van att gå i så höga klackar som jag gjorde igår. Springskorna- det är mina favvisar!

Ha en bra söndag, så ses vi hemma i Piteå!

/lillafrun

Kommentar

 1. Katarina Östlund

  Vilka snygga skor!!!

  Svar:
  Taack!!! 😀 riktigt skinn, tokbilliga på rea, 199 kr! Bra va!? 😀
  Emmeli H. Lindström
  Svara
 2. Agnes

  Haha du är ju exakt som mamma!! 😉 måste skriva vad dom kostar och varifrån dom är…;) hahaha! But I love you änywäjj!! <3 puss! Saknar dej!!<3

  Svar:
  Ahhaha!! Nää inte riktigt, Storan gör så jäämt 😉 jag var ju bara tvungen att berätta om mitt kap 😀 puuss love you LP! <3
  Emmeli H. Lindström
  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *