Att gifta sig

Puh… Nu är det näst intill fääärdiigt!! 😀 så underbart skönt! Vi har hållit på sedan 10 och nu är klockan 22 drygt.

Bra teamwork och massa pussar, det är lösningen för dagen! Funkade fint som snus!

Nu taggar vi för helgen, som vi tillsammans med min familj (bara vuxna, inga barn) kommer spendera i Umeå. Min kusin gifter sig på lördag men vi lyxar till det allihopa och kör en helg på hotell, fre-sön. Jag läängtar! Förstå vad skönt att shoppa och flanera på stan imorn utan att behöva vara nervös och tänka på allt som skall hinnas med och praktiskt sett gå ihop. Att gifta sig var det vackraste och mest underbara jag gjort, dock skall det tilläggas att hjärnan gick varm, allt förarbete…Men när det väl var dagen D var det bara att njuta!
..Den bästa dagen i mitt liv.

Kram och godnatt! Oh, jag kommer sova som en stock inatt!

/lillafrun

Kommentar

 1. Trisha

  Tänk att just ditt bröllop var det första kyrkliga bröllopet jag skulle få bli välkommen till (och gråta mig igenom…). Jag är fortfarande tacksam över att blivit bjuden <3

  Hoppas Umeå-helgen blir toppen! Hälsa min karlslok ifall ni stöter på varandra. Han är där nu och spelar där på lördag.

  Svar:
  Åh ja, tänk. Vackert var det! <3 vi ör tacksam att just du var där <3. Tack, vi ska njuta, jag längtar till hotellfrukosten! 😉 självklart hälsar vi om vi möter honom! Kram på dä!
  Emmeli H. Lindström
  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *