Smultron

Var en sväng till Storan idag, lite kaffe och surr satt som en smäck! .. Och kära nån vad smultron dom hade, jag satte ner rumpen på stentrappen och petade i mig fem och fem, såå gott! Det är mycket bär, svamp, sylta, safta, baka, laga… (you name it) som snurrar i våra huvuden nu. Det är ju bara helt gryymt att man kan plocka och ha sig helt gratis, och sen kan man göra svingoda grejer av det. Fantastiskt. Man kanske blir så när man har gift sig… Att kööpa bröd!? Nä, tok! Baka!!! 😉 Nu längtar jag till vår lya i norrnorr. Den saknar nog mig med, ingen som säger hur fin den är hela tiden. Förresten, mitt nästa loppisuppdrag är att hitta en gungstol. Såå himla mysigt! På återseende! /lillafrun

Kommentarer

 1. Anonym

  Mäh va lustigt, jag o H fyndade en gungstol häromdagen för endast 125 spänn 🙂 det är fett nice men man blir beroende av gunget :p funderar nu starkt på att byta ut soffan mot en hammock 😉 puss från svägerskan

  Svar:
  Åh jag hörde det på radion, vilka lyckoostar ni är!! 😉 måla den ljusturkos så kan ja sno den av dig sen! 😉 snart ses vi, det blir fett! Puss puss! Hälsa H!!
  Emmeli H. Lindström
  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *