Jungfrusunds marina

En riktig soft och mysig dag har vi här på Ekerö idag. Vi fick några välbehövda timmar sömn efter att vi ”landat” här på fastlandet. Sedan har vi bland annat varit nere vid Jungfrusunds marina och ätit supergod lunch, njutit solen i härliga vilstolar och kollat klänningar i fina butiken By Leia D. Tyvärr var det inget varken jag eller min plånka fastnade för…så jag fortsätter mitt letande!

/lillafrun

Kommentarer

 1. Maria

  Schnauzrar! Så underbart!

  Jag tittar in och läser här varje dag och även om vi inte hängde så mycket, så kommer jag ändå sakna dig nästa år när jag inte är i PTO.

  Grattis till bröllopet (säger man så? haha) och KRAM!

  Svar:
  Hihi, yes! Söta är dom 😉 vad gullig du är! Jag hoppas verkligen att du får det bra och så klart att du kommer tillbaka till PTO! Tack tack! Kram :))
  Emmeli H. Lindström
  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *