Att skiita i att

Okej, det såg snyggt ut men jag blev less. Så nu skiter jag i ”att..”. Åh såå hiimla töntigt.

I eftermiddag har vi lunkat genom botaniska trädgården, ljuvligt! Jag vill fota aaalla rosor men det går ju inte. Helst vill jag ha alla med mig hem också, det gick. Lite. Nedrans klappsnapparfingrar.

Jag och M fick ett infall rätt som det var. ”ska vi gå på bio?” -ja
”vad ska vi se?” – ice age 4
”när börjar den?” -18.10
” vad är klockan?”- 18.10
….det verkar vara en bra fredagen den 13 idag! Filmen rekommenderas, så klart inte lika bra som ettan, men rolig ändå!

Vad som händer nu vet vi inte. Kanske hamnar vi på nåt mysigt uteställe bland alla andra stockholmsveckaninvigare eller också inte.

VARNING FÖR BILDORGIE.

Adjöken! /lillafrun

Kommentarer

 1. Cecilia

  Så underbart ni verkar ha det! Du får hålla i klappsnapparfingrarna hördudu! Du kan ju inte ta med dig hela Gotland hem, då finns det ju inget kvar för mig att åka till. Vilken mysig blogg du har gjort förresten! (inte för att jag förväntar mig nåt annat från dig 😉 Kram! <3

  Svar:
  Ja vi har det hur bra som helst!! 😀 och jag lovar, liite Gotland ska jag lämna till dig! Tack för senast förresten!!! <3 vi är så spända på att se bilderna! Och tack du, jag har länge funderat på att börja skriva.. Och tyckte att det blev en bra starttid efter lördagen! 😉 kraaaam!!! <3
  Emmeli H. Lindström
  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *