Att sticka ut på roadtrip

Japp! Idag är vi på utflykt, ingen av oss i gänget visste vart vi skulle, vilket resulterade i många ”vi vänder här” och till slut en arg E då hungern även kom smygandes. Jag måste jobba på det där, att inte halvt bli en häxa bara för att jag är hungrig, det är omoget. Jag vet. Vi hamnade i alla fall tillslut på Roma kloster, där vi åt supergod lunch och spatserade kring det gamla astråkiga klostret… Jag diggade butiken med stor skylt ”shabby” bättre!  Nu har vi precis kommit in till Visby där vi beställt glassar ifrån ”Glasserian”!

Kommentar

 1. ia

  att bli arg när man är hungrig är helt naturligt tycker jag 😉 och ganska likt dig, vad jag minns:) (och här har du en likadan! ) kul med din blogg och giftermål och allt. kraaam fina du! /ia

  Svar:
  Hihi, skönt att jag inte är ensam!;) och ja, minns du mig så, så minns du rätt. Tack du, vi är så glada! 😀 kram på dig!!
  Emmeli H. Lindström
  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *